Monday, November 24, 2008

Hilang Mood

Entah kenapa selepas saya buka satu blog yang ada iklan seperti gambar di atas, langsung hilang mood... Mungkin tujuan pengiklan adalah untuk menarik perhatian pembaca untuk klik iklan tersebut. Tetapi kenapa gambar tu? Nak ajak "toooooott" ke?

Rasanya cukup setakat letak gambar hotel mewah atau letak gambar sekeluarga gembira bercuti pun dah ok kot. Ni gambar nak ajak maksiat ke aper??!!!

Bila klik gambar tu akan di bawa ke web kl-hotel.blogspot.com. Cett.. tak relevan langsung!

PS: Maaf sebab artikel kali ni takde kaitan dengan komputer/internet sangat.. -takde mood




11 comments:

shaxx said...

hahah... macam tu pun ada....

E said...

ha aaa.memang merepek...

bluecrystaldude said...

ish2.. cara pemasaran yang salah!

etomyam said...

desperado benor tuh

lankapo said...

biasa lah, tendency to get click tu byk heheh

haxe doku said...

wargh!!iklan cap ayam!isk2..mcm2

sufian said...

ayam pun tak buat iklan camtu.. haha..

Ibnusinaputra said...

salam dr timur tengah..em ini lah dia tanda2 akhir zaman wanita di eksploitasikan,smpaikan iklan hotel pun mcm 2..ayuh bgun la mujhid dan mujahadah islam..tegakn addinulislam di negara kita..

truskan penulisan saudara..nice blog..salam ukwah fillah

Cashmere said...

Ya, it's true....
The ad is showing the wrong signal to everybody.
Tapi kalau memang objective dia sebegitu, tak tau pulak apa nak cakap... =\

sufian said...

mungkin gak..

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

Post a Comment