Monday, December 29, 2008

Al kisah Award, Maal Hijrah, Tahun 2009

Pertama sekali, saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Maal Hijrah kepada semua rakan-rakan dan pembaca-pembaca blog yang beragama Islam..Semoga kedatangan tahun baru1430 Hijrah ini kita lebih dekat kepada-Nya..

Disamping itu diucapkan juga Selamat Menyambut Tahun Baru 2009 kepada semua rakan-rakan dan pembaca-pembaca blog SufianPC yang tak seberapa nih.... semoga hubungan baik sesama kita lebih rapat lagi walaupun berada di alam maya :) .
Terima kasih kepada ibnusinaputra yang menyumbangkan kad Salam Maal Hijrah 1430 dan Selamat Tahun Baru 2009.


Dikesempatan ini juga, dengan sukacitanya saya ingin menyampaikan "award" yang saya terima dari PapaBear. Saya akan memberikan award ini kepada pembaca yang saya rasakan aktif di blog saya. Sebelum itu, saya ingin menyatakan 10 fakta mengenai diri saya..

10 fakta mengenai diri saya seperti di bawah:

1. Sejak kecil nama saya dipanggil Pian.
2. Isteri tercinta di panggil Eina.
3. Anak kesayangan bernama Muadz.
4. Suka temankan anak tengok cerita Barney & Friends.
5. Saya dah hafal sikit lagu Barney.. :p
6. Saya baru sahaja memblog sejak 8, 2008.
7. Suka orang award atau comment di blog.
8. Kadang-kadang repair PC.
9. Kadang-kadang suka membaca.
10. Dulu gemuk sekarang kurus.

Dengan ini, saya sampaikan award ini kepada:

1. Sandora
2. E
3. Calipso
4. eTomyam
5. doku
6. ghost_MaR
7. senapang
8. EiNS
9. Mohd_Nasri
10. Along_exe

Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/cerikan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (menge-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda".

Terima kasih!




15 comments:

Mohd Nasri Md. Nasir said...

ni award ke tag?
ke cmpur dua2..hehe

alonq_exe said...

Wah. Ni dua dalam satu ni. =) Terima kasih sangat2. heheh, dapat adiah sempena Ma'al Hijrah.

Salam Ma'al Hijrah dari India!

etomyam said...

salam maal hijrah brader....makaseh....

Calipso said...

السلام عليكم ورحمة الله

Terima kasih Pian atas penghargaan yang diberi...
satu penghormatan kepada semua para bloggers.
pastinya tahun2 mendatang akan lebih berharga...

semoga anda sekeluarga dirahmati Allah. wassalam.

papabear said...

salam maal hijrah! thanks dah amik award!

Krasz bAtu said...

selamat tahun baru bro

E said...

tq pian 4 the award..tag will following later

Syafik said...

er.. bang, saya tak dapat award ke? hehe. :p *kenyit* *kenyit*

.:sanDORA:. said...

Wah award!! thanks bro!! Selamat Tahun Baru.. sorry la aku dah 3 hari bercuti..

ghost_MaR said...

owh ...
2 in 1 erk ...
men kotor tol ...
ak amek award nih lmbt2 skit tau ...
kihkihkih ...
skang beta tgh kalut skit ...
dh lengang nnt , beta amek erk ...

byk tag yg m'nnt mr pian ... hahha ( bls dendam )

sufian said...

nasir - err..sebenarnya aku pun tak faham amende tag tu..aku follow camna papabear bg award tu jer.. baru aku tau kalau kena jawab bagi 10 fakta tu dinamakan tag..har har harr..

along_exe - tahniah terpilih..salam maal hijrah dari Malaysia..(macam salam taj mahal lak ko..:) )

etomyam, calipso, papabear, krasz_batu, E, dora - terima kasih kembali.. mudah2an blog ni lebih berinformasi di masa akan datang :)

ghost_MaR - huh..saspen lak aku nak menjawab tag dari ghost..

sufian said...

Syafik - jangan kecik ati laks..aku pun refer pd yg setia dan masih aktif beri komen pada blog aku.. insyaAllah, nanti2 ko lak dapat award.. hehe :)

EiNS said...

Haha...aku x biasa dpt award2 nie...jomphp tu blog komp so award letak kat blog personal la ek ;)

ubey said...

selamat tahun baru 2009. wish u succeed in your entire life.

sufian said...

EiNS - mana satu blog personal ko? banyak betul blog ko..hehe

ubey - thanks bro..selamat tahun baru gak.. lawak betul gambar obama kat blog ko...haha :D

Post a Comment