Wednesday, December 17, 2008

Canggihnya Apple Transparent Screen

Ingat nak sambar satulah...hehe :p (Boleh klik pada gambar untuk saiz gambar penuh)











Sumber : Email dari kawan...




12 comments:

Ezzudden said...

gila la apple transparent nih..bape ek harga bende nih kat msia?

sufian said...

ada orang kata gambar ni trick jer..cuba check kat sini->http://www.mac-switcher.com/2006/01/transparent-macs/

(Tapi aku masih blur camne dia buat gambar tangan masuk monitor tu..)

sufian said...

sori la kalu rasa tertipu..saya pun sama gak..hehe

haxe doku said...

hahaha...aku pun rasa teruja 1st tym tgk
pas pk 2-3 kali cam pelik r plak pasal xde update pun apple launch mende ni..btw nice effort to trick others..hoho

sufian said...

kalu tanya kat lowyat, sure kena gelak punyer la..trick dia, amik gambar tanpa laptop dulu, gambar tu letak sbg wallpaper kat laptop, amik semula gambar dengan laptop pulak dari sudut yg sama, confirm macam transparent!..cheeeesss..

E said...

gambo fake tp mb future leh jd realiti...

sufian said...

e - ye, tak mustahil..inikan teknologi cahaya keluar membentuk orang semasa berkomunikasi dalam star wars tu pun dengar cerita dah ada yang reka..

senapang said...

aku ingat betul2 la td..eekekekeke

zaizab said...

Mmg canggih tu. 2-3 tahun lagi tak mustahil bro. Tapi kalau betul ada, payah nak concentrate kalaua ada awek lalu depan notebook tu! :-)

sufian said...

senapang - aku dah terkena, turn ko pulak..haha

zaizab - hehe..bleh wat trick nak tgk pc, rupanya usha awek kat depan tu..memang berbaloiiiii..

razifembi said...

laa.... tak betuii rupanya ....

ingat real ....

sufian said...

razifembi - mama betui tapi tak betui..hehe

Post a Comment