Monday, January 19, 2009

Promo Code GoDaddy

Sejak baru-baru ini, saya menghadapi masalah sedikit dengan internet. Sedih juga rasanya sebab kurang jengok blog kawan-kawan. Masih tidak tahu apa puncanya, mungkin ada kaitan dengan hacker pun tak tahulah.. Sebab IDS dah bagi warning ada intrusion pada port 80.

Banyak rasanya entri/artikel yang hendak dihantar. Tetapi buat masa ni kena taip pendek-pendek jer. Itu pun sebab internet ok sikit masa ni..

Oklah, di bawah ini adalah promo code GoDaddy yang terbaru. Rugi rasanya sebab saya lambat tahu, hari tu beli domain dapat diskaun $7.15/domain jer.. Sesiapa yang nak beli domain lagi tu, gunalah promo code ni ok..

CHH3 = 30% off all .Com Renewals and New Registrations

CHH2 = $5 off purchases over $30

CHH1 = 10% off any order. This one is good for web mail and hosting

Promo codes ini boleh digunakan sehingga April 2009.