Saturday, August 2, 2008

Kursus Asas Pemasangan, Konfigurasi dan Baikpulih PC


Kursus Asas Pemasangan, Konfigurasi dan Baikpulih PC pada 22 - 25 Julai lepas telah pun dilaksanakan dengan baik. Seramai 20 orang peserta dari berbagai agensi menghadiri kursus tersebut. Ini merupakan kali ke-2 kursus ini dilaksanakan pada tahun 2008.

Diharap kursus ini dapat memberi manfat kepada semua. Ada juga maklumbalas dan soalan yang masih saya terima menunjukkan tahap minat yang tinggi peserta kursus. Syabas!!



















Klik sini untuk lihat gambar-gambar lain.

5 comments:

adam06 said...

huhu..best nak join ;)

sufian said...

mailer.. isi borang http://espek.instun.gov.my , tapi buat masa ni untuk gov staff jer..

Calipso said...

Pian organize sendiri ke kursus tu? selamat berjaya, kalau kat KL aku pun boleh join ni...

sufian said...

terima kasih..
kat institut tanah dan ukur negara..utk kakitangan kerajaan boleh apply di espek.instun.gov.my ..boleh juga hantar surat permohonan berkursus jika ramai yg nak berkursus dari satu-satu jabatan/syarikat..

Fadzli Zulkoad said...

Saya ni cuma individu yang berminat nk join? Boleh ke x?

Post a Comment