Tuesday, March 10, 2009

Gambar Kursus Pasang PC Sesi 1/2009

Di bawah ini sebahagian dari gambar-gambar kursus PC Repairing yang lepas.



Asyik sangat tengok komponen.. ehh.. mana kepala??


Banyak sangat habuk nii..


Gaya ustaz membaiki PC (ada doa kot?)


Dua jejaka ni macam terpinggir jee


"Alloo tauke.. processor sudah bakar laa.. ada warranty ka??"


"Balik ni boleh buat bisnes..."




Kepada pembaca-pembaca blog. Sori sangat-sangat, lepas ni tak buat lagi (tiru gaya upin)... hehe. Artikel akan kembali... insyaAllah.




9 comments:

e said...

welcome back..lamo hang menghilong

e said...

wah aji2 dan veteran nampaknya yang mengodek pc.

sufian said...

e - bertapa kejap ;) , anak dara pun ada gak..tapi gambar hidden..hehe.. kelas open tak kisah umur berapa.. asalkan ikhlas nak belajar

ghost_MaR said...

ish ...
bukak kursus repair PC kah ???
takjub & t'kejut ...

sufian said...

ghost_MaR - tidak perlu terkejut kerana mereka semuanya cool di dalam class (sila rujuk gambar) :p

.:sanDORA:. said...

haku nak masuk la kursus cam gini.. caner yer bro?

sufian said...

dora - open utk gov staff, daftar di http://espek.instun.gov.my , kalu private tunggu le aku bukak company sendiri.. :)
boleh juga google training kt tempat lain, tapi biasanya fee above rm800..

.:sanDORA:. said...

Thanks bro.. ni maklumat best ni.. he33!!

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

Post a Comment